Our website uses its own and third-party cookies to personalize navigation and improve its services by analyzing browsing habits. If you continue browsing, you accept its use in accordance with our Cookies.

English

Samantha Hudson es suma a la 5a edició del Futuroa Sarao Drag

Clubs Tue. 9 Apr
Samantha Hudson es suma a la 5a edició del Futuroa Sarao Drag

Samantha Hudson es suma a la 5a edició del Futuroa Sarao Drag

Després d’una parada de dos mesos, cridem als quatre vents que el divendres 12 d’abril la festa drag i queer més divertida de Barcelona torna al Paral·lel! Si vas una mica peix i encara no coneixes de què va la cosa, ens referim ni més ni menys al Futuroa Sarao Drag, una drag race que fuig d’estàndards, qüestionant el gènere i les seves limitacions, i que reivindica la inclusió i la seguretat tant de les seves participantoas com del públic.

Inspirat en el reality nord-americà RuPaul’s Drag Race, el concurs va néixer el març de 2018 a La (3) com una proposta modesta que preveia reunir una mitjana de 150 assistentoas. Però a vegades la realitat supera les expectatives, i l’èxit obtingut en les dues primeres edicions el va portar a fer el salt a La (2), on tindrà lloc per tercer cop consecutiu.

Licorka Fey i Conxxa Vitoy s’encarregaran de conduir el sarau, i les participantoas seran jutjades pel jurat del col·lectiu organitzador Futuroa. A banda del concurs habitual, en aquesta nova cita comptarem amb l’actuació estel·lar de Samantha Hudson, qui presentarà el seu primer EP titulat “Los grandes éxitos de Samantha”, i de la guanyadora vigent, Madame Hiroshima. La Discreta DJ oferirà la seva habitual selecció musical repleta dels millors hits que et puguis esperar (i d'altres que et sorprendran).

Drag queens, kings, bios, barbudes, plumíferes, alienígenes...La porta està oberta a tothom, i hi pots assistir en solitari, en parella o en grup.


FUTUROA2.jpg

SOBRE FUTUROA

El Futuroa Sarao Drag és una iniciativa impulsada per Futuroa, un col·lectiu d’apassionadoas del món de l’audiovisual, del ball, de l’actuació i de la interpretació. La seva acció va començar amb la creació de videoclips per Monsieur Cactus i Las VVitch, juntament amb l'edició de fanzins. Posteriorment també han acabat organitzant festes revolucionàries que promouen el debat social, amb l’objectiu que les assistentoas es sentin agust, seguroas i empoderadoas. Aquesta última branca és la que permet exterioritzar i visibilitzar millor la seva voluntat reivindicativa i el desencant de Futuroa amb l'escena nocturna de Barcelona, encara masclista i insegura.


FUTUROA.jpg

EL PROTOCOL

Com pots veure, Futuroa Sarao Drag és un crit a la diversitat i a la lliure expressió, un esdeveniment on tothom viu la festa de manera respectuosa i com a tal és IMPRESCINDIBLE que es respecti el PROTOCOL (herència del LadyFest):

¡Respeto! RESPECT

En aquest espai no s’accepten comportaments masclistes, homòfobs, lesbòfobs, trànsfobs, plomòfobs, bífobs, discàfobs, gordòfobs, putòfobs, racistes, classistes, edatistes, misògins, ni cap mena d’agressió dirigida a qualsevol persona o col·lectiu.

Una agressió es dóna quan una persona se sent agredida.

És corresponsabilitat de totxs fer front a les agressions.

Si veus o pateixes una agressió, dirigeix-te a qualsevol membre de Futuroa, ellxs pararan la festa i t’ajudaran.

SI TU COMPORTAMIENTO NO RESPETA EL CÓDIGO DE ESTA FIESTA, SE TE PEDIRÁ QUE TE PIRES

Si te planteas activar el protocolo, hazlo, seguro que merece la pena. Si te lo has planteado ya es por algo.
VOLS COMPETIR?

Si vols competir i optar al premi d’una corona efímera cedida per Keef Palas o al premi especial del públic inscriu-te a somosfuturoa@gmail.com. Tan sols t’hauràs de presentar breument i indicar quin és el teu nom drag. FÀCIL!

► Venda d’entrades a taquilla (6€ amb consumició inclosa). ◄


⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*This content is only available in Catalan.