Our website uses its own and third-party cookies to personalize navigation and improve its services by analyzing browsing habits. If you continue browsing, you accept its use in accordance with our Cookies.

English

Bala Perduda 2020 obre convocatòria d'inscripció

Bala Perduda Tue. 17 Sep
Bala Perduda 2020 obre convocatòria d'inscripció

Bala Perduda 2020 obre convocatòria d'inscripció

Atenció artistes, bandes i productors! La 7a edició del Bala Perduda -la batalla musical de l'Apolo- obre convocatòria d'inscripció. Des d'avui fins al 31 d'octubre ens pots fer arribar a través del nostre formulari el teu projecte musical. Les 18 propostes que més ens sorprenguin passaran a formar part del Bala Perduda 2020.

→ Formulari d'inscripció aquí.

Per aquells que no recordin el sarau, Bala Perduda és una plataforma de suport a artistes emergents organitzada per l’equip de l’Apolo. De les propostes musicals rebudes durant el temps d'inscripció, elegirem a 18 concursants que tocaran a La (2) durant els mesos de febrer i març, repartits en 6 jornades de 3 concursants cadascuna. Els 6 finalistes d’aquestes mini batalles musicals passaran a tocar a la gran final, on s'escollirà - amb l’ajuda d’un jurat especialitzat- el guanyador d’aquesta edició 2020 i es repartiran els diferents premis entre tots els concursants. 


Premis

Projecte guanyador:
- Tocar al Primavera Sound 2020.
- Enregistrament d’un LP als estudis d’Aclam Records, masteritzat per Hitmakers Mastering i distribuït per La Cúpula Music.
- Actuació al programa Feeel de Betevé.
- Altres premis per confirmar.

Altres premis:
-Premi especial Sol de Sants: producció de 4 cançons als estudis Sol de Sants per a una de les bandes finalistes.
- Tocar a una de les sales internacionals del projecte Liveurope: Musicbox de Lisboa o L’Aéronef de Lille.
- Premi Ulule: campanya de crowdfunding amb assessorament personalitzat i condicions preferents pels 18 grups seleccionats.


Qui hi pot participar?
-Tota persona major d'edat.
-S'accepten tots els estils musicals.
-NO es pot tenir un contracte signat amb cap discogràfica major (només s’acceptaran en el cas que siguin autoedicions o acords amb segells independents). 
-Les cançons han de ser originals (pròpies), res de plagis ni covers. És necessari tenir un repertori mínim de 40 minuts.

 

Així va ser la gran final de Bala Perduda 2019:
*This content is only available in Catalan and Spanish.