Our website uses its own and third-party cookies to personalize navigation and improve its services by analyzing browsing habits. If you continue browsing, you accept its use in accordance with our Cookies.

English
Caníbal presenta: Flashy Ice Cream + P.A.W.N. GANG + BOUNCE TWICE + DJs

Wed. 25. Jan'23 22:00 La 2

Caníbal: Flashy Ice Cream + P.A.W.N. GANG + BOUNCE TWICE


Caníbal: Flashy Ice Cream + P.A.W.N. GANG + BOUNCE TWICE + DJs in Barcelona - 25th January 2023

Live shows : FLASHY ICE CREAM - P.A.W.N GANG - BOUNCE TWICE 

DJs: AKABADASS - DJ HOCHI - DJ TRAPELLA

Flashy Ice Cream van ser dels primers en començar a fer-se un nom fent Trap en català. La seva proposta, que barreja el Trap, el Dancehall i el Rap amb un estil molt personal i fresc. El Pol Giancana i l'Sneaky Flex ja s'han convertit en referents de la música urbana a Catalunya.

Després de presentar el seu tercer àlbum "HANGOVER", on es pot veure l’evolució de la banda en tots els aspectes, tant en l’àmbit musical com visual, també han publicat l'EP "AFTERSUN".


P.A.W.N GANG, Pretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà"RESPAWN" és l'àlbum que suposa els deu anys de trajectòria del grup, un abans i un després en la carrera musical dels artistes catalans.

Tornen carregats de la seva essència tan pura que mai els abandona, i sobretot, que mai abandona el seu públic fidel.


Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant Lil Aiden i el productor i DJ Efren Kairos.

El 2022 publiquen el seu àlbum debut "RAVE ON", un disc que suposa un abans i un després en la seva carrera musical. És una oda a la festa, a recuperar tot el que s’ha perdut a causa de la pandèmia.


Schedules

22:00 Doors

22:30 Bounce Twice

23:30 Flashy Ice Cream

00:45 PAWN Gang

01:30 DJ's Caníbal

Caníbal is every Wednesday's revolution. Since its origins, more than 10 years ago in this same house, it has championed all the fugitive music patterns and rising trends. A showcase for the new trends that are moving in the streets of our city, Barcelona.

See More

Schedules

00:00-05:00

La 2