Nuestro sitio web utiliza cookies propias y de terceros para personalizar la navegación y mejorar sus servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Si continua navegando, usted acepta su uso de conformidad con nuestra Política de cookies.

Español
Cigarettes After Sex

Mar. 12. Nov'19 20:00 Sala Apolo

Cigarettes After Sex


Concert de Cigarettes After Sex a Barcelona - 12 de novembre 2019

Quin gustet dóna estar fet pols i tenir la companyia del xiuxiueig de Greg Gonzalez i els seus Cigarettes After Sex per sentir-se sol de veritat. Que et canti fluixet allò de "nothing's gonna hurt you, baby" i que, en el fons, vulguis que torni a passar per poder tornar a les seves precioses cançons-kleenex, a aquests oasis sonors hipnòtics i viscerals de pop xiuxiuejat que t'acompanya. Perquè la roda torni a girar: la vida, l'amor, la música de Cigarettes After Sex.

Cada nou gest del grup cal abraçar-lo quan aparegui. Va passar amb el seu primer llançament, EP "I", publicat el 2012 i després del qual Cigarettes After Sex van romandre en silenci gairebé absolut fins al 2017, quan va veure la llum el seu primer àlbum. A partir de llavors l'encís amb Greg Gonzalez es va materialitzar gràcies a dues visites consecutives a Primavera Sound (el 2017 i 2018), i després d'un 2018 en el qual van regalar cançons amb comptagotes torna l'oportunitat de retrobar-nos amb ells: serà durant dues nits seguides a la sala Apolo de Barcelona els dies 11 i 12 de novembre, després d'haver passat per la primera edició de Primavera Weekender a Benidorm. Cal no deixar-les escapar, perquè mai se sap quan apareixerà la propera.


Horarios

20:00 Horari per confirmar

Entrada Menores

Los menores de 16 años deberán ir acompañados de sus padres o presentar un formulario de consentimiento.

Comprar en Redtkt
Anticipada
25,00 Gastos de gestión
Comprar en Ticketmaster
Anticipada
25,00 Gastos de gestión
Taquilla
29,00