Our website uses its own and third-party cookies to personalize navigation and improve its services by analyzing browsing habits. If you continue browsing, you accept its use in accordance with our Cookies.

English

Apolo i Churros con Chocolate se sumen a la celebració del Pride Weekend

Clubs Thu. 20 Jun
Apolo i Churros con Chocolate se sumen a la celebració del Pride Weekend

Apolo i Churros con Chocolate se sumen a la celebració del Pride Weekend

Pride! BCN torna amb més força que mai per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTI. Sota el lema #WeAreFamily, la  celebració de l’Orgull d’enguany fa un homenatge a les famílies LGTBI, coincidint amb el 50 aniversari de les protestes al barri novaiorquès de Stonewall, que van donar lloc als inicis del moviment LGTB arreu del món.

Famílies formades per lesbianes, gais, trans, bisexuals, intersexuals, famílies monoparentals o poliamoroses… el Pride també celebra l’amor més enllà de la identitat de gènere i reivindica un model de família divers, en tota mena de formats.

Els dies 28, 29 i 30 de juny, la Sala Apolo i Churros con Chocolate se sumaran als actes festius organitzats durant el cap de setmana amb l’objectiu d’ajudar a donar veu i visibilitat a les reivindicacions del col·lectiu LGTBI+. Tot això al mateix temps que s’intenten normalitzar moltes altres realitats existents en aquesta matèria.

Et proposem una programació especial amb actuacions, shows, DJ sets i artistes convidats. Vols saber més sobre la moguda que hem organitzat? Segueix llegint!


PROGRAMACIÓ

DIVENDRES 28 | Els 80 a Apolo 
Per començar amb les celebracions del Pride 2019, la sala principal es convertirà en una autèntica festa major gràcies a l’actuació de la banda de versions dels vuitanta The Txandals: 10 artistes amants dels sintetitzadors, del tactel, del rap del Príncep de Bel Air o dels ritmes frenètics de Michael Jackson i Cindy Lauper, que t’endinsaran en un viatge en el temps a través d’un repàs dels hits de les quatre últimes dècades.

Ley DJ b2b David Van Bylen oferiran un no parar de mash-ups i edits dels temes més ballables de la història de la música, amb un toc personal i electrònic al més pur estil “Churros”.

▶ Entrades 


Sin título-1-ddddRecuperado.jpg

DISSABTE 29 | Carrossa Pride 2019 i festa de celebració a l’Apolo 
El dissabte, Churros con Chocolate i Somoslas s’afegiran a la carrossa d’Apolo, que per segon any consecutiu estarà present a la rua-manifestació oficial de Pride Barcelona. Durant el recorregut —que començarà a la Plaça Colom i finalitzarà a l’Avinguda Maria Cristina—, et farem ballar non-stop amb la nostra selecció musical. A més, si participes en els concursos a les xarxes socials, podràs optar a un lloc a la carrossa d’Apolo, així que para-hi especial atenció!

Un cop acabada la rua i llegit el manifest, la festa continuarà a la Sala Apolo i La (2) d’Apolo dins de l’horari d’obertura habitual. A la sala principal rebrem els DJ sets d’Enka Dj i The Pop Kids, que juntament amb els residents de Churros, Cheap Son i Chica Barata s’encarregaran de “rematar” el dia més potent del Pride 2019.

En paral·lel, La (2) acollirà el sarau d’“Anti-Churros”, la cara més alternativa i rebel de la festa queer. Per primer cop a Apolo i en exclusiva, ens visitarà MS Nina, una de les artistes de l’escena urban i trap espanyola actual amb major projecció i temes al mercat. Hernán Lagos tancarà la festa amb la seva selecció de vinils.

▶ Entrades ◀


Sin título-1-Recuddsdssdperado.jpg

DIUMENGE 30 | Especial Abba: Mamma Mia
Acabarem el cap de setmana amb l’especial Mamma Mia, una última festa d’homenatge a les cançons, els looks i en definitiva a tot l’univers AbbaChico Malo aka Jordi Cruz i Ferdiyei faran un repàs pel repertori del llegendari quartet suec. La “nena del micro” Chica Barata i Cheap Son seran els encarregats de posar fi a la celebració del Pride 2019.

▶ Entrades ◀

 

*This content is only available in Catalan and Spanish.