Nuestro sitio web utiliza cookies propias y de terceros para personalizar la navegación y mejorar sus servicios mediante el análisis de los hábitos de navegación. Si continua navegando, usted acepta su uso de conformidad con nuestra Política de cookies.

Español
Rudymetari

Vie. 04. Jun'21 20:00 Sala Apolo

Rudymetari


Concierto de Rudymentari en Barcelona el 4 de junio del 2021

L’artista menorquí, Rudymentari presenta el seu nou disc Contracorrent (Guspira Records, 2020), un treball de 9 cançons que reflecteix els seus valors sempre a ritme de Reggae. Un treball musicalment molt robust en què Rudymentari i el seu productor Quim Siva es compenetren a la perfecció creant diferents textures musicals en les quals la secció de vents és el fil de conductor que ens transporta a diferents sonoritats dins la música jamaicana.

És un disc ple de missatge social que comença amb “Gent de foc” un cant a l’esperit revolucionari, també hi ha espai per parlar de l’autogestió i cooperació social a cançons com “Mani qui mani” i “Llibertat” o sobre la responsabilitat mediambiental o les desigualtats socials a “Sense Arrels” i “Ai Muare” respectivament.

Aquest disc no s’entén sense “Som”, la cançó que l’ha donat a conèixer, una clara declaració d’intencions sobre la reivindicació de la llengua i la identitat menorquina. També trobem “Estem tan bé”, una cançó que es caracteritza per la dualitat del seu ritme energètic i la narració en to irònic de les obvietats necessàries per a un canvi de vida.Horarios

20:00 Apertura de puertas

21:00 Concierto

Entrada Menores

Los menores de 16 años deberán ir acompañados de su padre, madre o tutor legal. O bien, venir acompañados por un adulto mayor de 18 años y presentar firmado por sus padres el siguiente formulario de consentimiento.