Què és Bala Perduda?

Bala Perduda és una iniciativa de la Sala Apolo que té com a objectiu dinamitzar l’escena musical emergent. Som conscients de la dificultat que comporta introduir-se en els circuits musicals, per això volem donar una petita empenta a aquells que treballen dur per fer-s’hi un lloc.

Bala Perduda és una batalla de bandes

Un format obert que brinda l’oportunitat a un gran nombre de grups de donar-se a conèixer i permet al públic i professionals del sector descobrir nous talents.

Com funciona?

 

Obrim un període de recepció de material (del 15 de juliol al 30 de setembre de 2016) i triem a 18 grups que tocaran en una sèrie de concerts a La [2] d’Apolo; en total 6 concerts on s’enfronten 3 grups en cadascun. De cada concert sortirà una banda guanyadora de la nit que passarà directament a la Gran Final. La forma d’elecció dels finalistes és mitjançant votació.

votacions

50% Votació del públic

A la sala, i després d’haver tocat els tres grups, es dóna un temps perquè el públic voti amb el seu Smartphone a través d’una aplicació creada exclusivament per Bala Perduda.

50% Votació del jurat

Format per representants del sector: segells discogràfics, festivals, mitjans de comunicació, etc.

I els premis?

premis

 

El grup guanyador de la Gran Final tindrà l’oportunitat de tocar a l’escenari PrimaveraPRO dins el Festival Primavera Sound 2017 i de gravar un disc als estudis professionals Aclam Records amb masterització a HitMakers Mastering i distribució digital a càrrec de la Cupula Music, a més podrán tocar en directe al programa de BTV Feeel i tocar en un concert internacional.

Característiques

Per més detalls sobre el funcionament i els premis, aneu a l’apartat Apunta’t!